* Pergipuntjes sparen voor korting, heel eenvoudig door een account aan te maken *

Bij Pergibiedmeer vind u het grootste totaalassortiment meditatie - benodigdheden online!

Om mediteren op een zo comfortabel mogelijk manier te doen vind u in onze webshop alles wat u nodig heeft om op een zo prettig mogelijke manier te mediteren en om ook de juiste houding aan te nemen zodat u ook langere tijd deze houding volhoud.
Naast een uitgebreid assortiment meditatiekussens verkopen wij ook meditatiematten en bankjes.

Geeft u zèlf meditatie cursussen of workshops dan profiteert u bij afname van meerdere aantallen van een extra kortingsregeling en u kunt dan zowieso een gratis vermelding krijgen op onze 'link-pagina' !
Neemt u hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op via info@pergibiedmeer.nl

Wilt u zelf graag ervaren hoe ontspannend en rustgevend mediteren kan zijn of wilt u goede begeleiding om zelf thuis te kunnen mediteren?
Klik dan op de onderstaande link voor een goed adres bij u in de buurt!

Meditatiecursussen & Workshops bij U in de buurt!
Mediteren is een rustpunt voor jezelf creëren om op een ontspannen manier weer tot jezelf te komen of om nieuwe energie op te doen, veel mensen hebben voortdurend 'onrustige' gedachten in hun hoofd.
Deze gedachten komen en gaan totdat we in slaap vallen en onze geest rust krijgt. Maar de meeste mensen beseffen niet dat we ook bewust onze denkmachine kunnen stopzetten.

Meditatie is hiervoor een heel goede methode, tijdens het mediteren verandert de activiteit van de hersengolven. In het dagelijks leven produceren de hersenen voornamelijk bèta-golven. 
Als we ons ontspannen gaan de hersenen een lagere golflengte produceren, de alfa-golven.
Dit gaat samen met een gevoel van rust.

Om de juiste ontspannende sfeer compleet te maken verkopen wij ook cd's met meditatiemuziek van de bekenste artiesten op dit gebied  en laten wij je tot rust komen met heerlijke meditatiewierook en ontspannende oliën voor de aromaverdamper.


Onze website gebruikt cookies uitsluitend om het bezoek te meten, we slaan géén persoonlijke gegevens op.