Chakra etherische olieBezig met laden...
1e chakra stuit olie merlijn wellness 10ml
1e chakra stuit olie merlijn wellness 10ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 1e chakra olie is een oliemix van sandelhout, cederhout en patchouli etherische olie, De stuitchakra is onze basis en staat voor basisveiligheid.
€ 8,99 *
Prijs per stuk
2e chakra heiligbeen olie merlijn wellness 10ml
2e chakra heiligbeen olie merlijn wellness 10ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 2e chakra is een oliemix van rozenhout, palmarosa, cananga en patchouli etherische olie. Het heiligbeenchakra staat voor onze voortplanting en helpt om gevoelens te kunnen tonen en deze te kunnen d
€ 8,99 *
Prijs per stuk
3e chakra zonnevlecht olie merlijn wellness 10ml
3e chakra zonnevlecht olie merlijn wellness 10ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 3e chakra olie is een oliemix van palmarosa, sinaasappel, mandarijn en kaneel etherische olie, De zonnevlechtchakra geeft levensvreugde, versterkt de zelfexpressie en is ondersteunend bij depressie
€ 8,99 *
Prijs per stuk
4e chakra hart olie merlijn wellness 10ml
4e chakra hart olie merlijn wellness 10ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 4e chakra olie is een oliemix van Ho-blad, Rozenhout, Petitgrain, Palmarosa, Geranium etherische olie, Het hartchakra is de allesomvattende liefde en staat voor vreugde, vriendschap en mededogen.
€ 8,99 *
Prijs per stuk
5e chakra keel olie merlijn wellness 10ml
5e chakra keel olie merlijn wellness 10ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 5e chakra olie is een oliemix van Ho-blad, Rozenhout, Lavendel en Geranium, De keel chakra staat voor communicatie, Het helpt om precies te zeggen wat je denkt of voelt.
€ 8,99 *
Prijs per stuk
6e chakra derde oog olie merlijn wellness 10ml
6e chakra derde oog olie merlijn wellness 10ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 6e chakra olie is een oliemix van rozemarijn, cajeput, salie en scharlei, Het derde oog chakra is de intuïtie en staat voor inzichten en ervaringen.
€ 8,99 *
Prijs per stuk
7e chakra kruin olie merlijn wellness 10ml
7e chakra kruin olie merlijn wellness 10ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
7e chakra olie is een oliemix van elemi, rozemarijn, laurierblad, arveden, wierook en myrrhe, Het kruinchakra geeft ondersteuning bij verlies en rouw, verduidelijkt de dromen en schenkt een rustige sl
€ 8,99 *
Prijs per stuk
Chakra olie set van alle 7 chakra's 10ml
Korting -13%
Chakra olie set van alle 7 chakra's 10ml
ţ᪠ţ᪠ţ᪠ţ᪠ţ᪠(1)
De Chakra olie set bestaat uit de 1e t/m de 7e chakra olie en is een specifieke compositie van etherische oli├źn. De composities zijn zodanig gekozen dat zij effectief kunnen worden aangewend om de cha
€ 62,93 € 55,00 *
Prijs per stuk

Chakra etherische olie

De chakra etherische olie van Merlijn Wellness is samengesteld uit meerdere enkelvoudige etherische oliën dat speciaal is ontworpen om de energiecentra in het lichaam, ook wel chakra's genoemd, te ondersteunen en in balans te brengen. Deze olie werkt door middel van aromatherapie en kan op verschillende manieren worden gebruikt.

Om chakra etherische olie te gebruiken, kun je ervoor kiezen om de olie te verdampen in een aroma diffuser of verstuiver. Op deze manier kan de olie zich verspreiden in de ruimte en kunnen de geur en eigenschappen van de olie worden ingeademd. Een andere optie is om de olie te verdunnen met een plantaardige olie om op de huid aan te brengen, bijvoorbeeld op de polsen of achter de oren. Tevens kun jij jou eigen roller of massage olie ervan maken (we hebben deze ook kant en klaar) of het gebruiken in een PH-neutrale douchegel gebruiken.

De voordelen van chakra etherische olie zijn divers. Zo kan het helpen om spanning en stress te verminderen, de concentratie te verbeteren, het immuunsysteem te versterken en emoties in balans te brengen. Bovendien kan het gebruik van deze olie bijdragen aan een betere nachtrust en een verhoogd gevoel van welzijn.

Hoewel chakra etherische olie over het algemeen veilig is om te gebruiken, zijn er wel enkele contra-indicaties. Zo kan het gebruik van sommige oliën afgeraden worden tijdens de zwangerschap of bij bepaalde medische aandoeningen. Het is daarom altijd verstandig om voor gebruik de instructies en waarschuwingen op de verpakking te lezen en bij twijfel advies te vragen aan een professional.

etherische olie voor de chakra

Etherische olie kan een effectieve manier zijn om de chakra's te balanceren. Elke chakra heeft zijn eigen unieke eigenschappen en daarom zijn er 7 verschillende etherische oliën voor elke chakra 1 unieke olie

De wortelchakra, die staat voor stabiliteit en veiligheid, is er een compositie gemaakt van cederhout, patchouli en sandelhout etherische oliën.
De sacraalchakra, die staat voor creativiteit en passie, is er een compositie gemaakt van rozenhout, palmarosa, cananga en patchouli etherische oliën
De zonnevlechtchakra, die staat voor zelfvertrouwen en persoonlijke kracht, is er een compositie gemaakt van palmarosa, sinaasappel, mandarijn en kaneel etherische olie.
De hartchakra, die staat voor liefde en mededogen, is er een composite gemaakt van Ho-blad, Rozenhout, Petitgrain, Palmarosa, Geranium etherische olie.
De keelchakra, die staat voor communicatie en expressie, is er een compositie gemaakt van Ho-blad, Rozenhout, Lavendel en Geranium.
Het derde oog-chakra, dat staat voor intuïtie en spirituele verbinding, is er een compositie gemaakt van rozemarijn, cajeput, salie en scharlei,
De kruinchakra, die staat voor verlichting en spirituele verbinding, is er een compositie gemaakt van elemi, rozemarijn, laurierblad, arveden, wierook en myrrhe.

Om etherische olie te gebruiken voor het balanceren van de chakra's, kan je deze verdunnen met een draagolie en aanbrengen op de corresponderende chakra of toevoegen aan een warm bad.
Het is belangrijk om te onthouden dat etherische oliën krachtige middelen zijn en altijd verdund moeten worden voor gebruik op de huid en niet voor inname zijn

Waarom de chakra olie van Merlijn Wellness

De chakra etherische olie van Merlijn Wellness is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een goed en betaalbaar product.
Deze olie is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook makkelijk in gebruik dankzij de handige druppelaar. Bovendien is de fles voorzien van een kindersluiting, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je kinderen.
Wat deze chakra etherische olie nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat het geen marketing merk heeft. Dit betekent dat je een eerlijk product krijgt zonder onnodige toevoegingen of marketingtrucs.
Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatieve etherische olie voor de chakra, dan is de chakra olie van Merlijn Wellness zeker het overwegen waard.
 


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand