HydrolatenBezig met laden...
Tea tree hydrolaat 100 ml
Tea tree hydrolaat 100 ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Aqua Melaleuca alternifolia, Geschikt als lotion voor je handen, het reinigt en desinfecteert en voedt gelijk de huid, bevat geen alcohol met spray dop
€ 14,95 *
Prijs per stuk
Bekijk
Tea tree hydrolaat 500 ml
Tea tree hydrolaat 500 ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Aqua Melaleuca alternifolia, Geschikt als lotion voor je handen, het reinigt en desinfecteert en voedt gelijk de huid, bevat geen alcohol, met dosseerpomp
€ 24,99 *
Prijs per stuk
Bekijk


Wat zijn hydrolaten?

Hydrolaten zijn bloemen- of kruidenwaters die door het specifieke productieproces van essentiële oliën als een soort van bijproduct ontstaan.
Zij bevatten water oplosbare, vluchtige plantcomponenten die deze hydrolaten vaak de geur geven van de essentiële olie, maar niet zo sterk zijn. Dit betekent dat ze goed te verdragen zijn direct op de huid en super zijn te gebruiken als lotion. 

Hydrolaten zijn een complementair deel van de aromatherapie, het is alleen niet heel bekend. Hydrolaat is een natuurlijk aromatisch water. Hydrolaten zijn zeer zacht en daarom voor iedereen bruikbaar. De mogelijkheden van hydrolaten zijn bijna eindeloos. Ze zijn te gebruiken in de huidverzorging, in gerechten, in het huishouden en nog veel meer.

Tips:
*Verse hydrolaten zijn zuiver en bacterievrij.
*Bewaar uw hydrolaten in de koelkast of zo koel mogelijk.
*Het is aan te raden uw hydrolaten binnen anderhalf jaar op te gebruiken.
*Oude hydrolaten kunnen in het bad gebruikt worden of tegen mierenoverlast in de tuin.
*Soms drijven er kleine vlokjes in het hydrolaat. Dit is geen vervuiling van het water, maar het zijn minuscule plantendeeltjes.


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand