Waxmelts

Waxmelts

waxmelts kopen bij pergibiedmeer.nl, Zen in Zenderen
Waxmelts 

Waxmelts worden ook wel smeltkaarsjes of scentchips genoemd.
Er zijn verschillende soorten en merken waxmelt

De organic goodness waxmelt van Song of india zijn 100% natuurlijk gemaakt van soyawas en heeft de aroma van etherische oliën

De handgemaakte soja waxmelts zijn gemaakt met de beste ethisch verantwoorde ingrediënten zonder palmolie en gegarneerd met plantaardige ingrediënten en geschikt voor de elektrische lampen van Eden voor wax melts.
De soja waxmelts kan citronellol bevatten, wat een allergische reactie kan veroorzaken.
Eke waxmelt geeft je 20 uur geur.

Instructies: Plaats een waxmelt op je geschikte theelichtbrander met een theelichtje van 4 uur eronder (we raden een theelichtje van 6 en 8 uur af de geur gaat dan te snel er af). De geur vult je kamer na een paar minuten. Blijf de wax opnieuw smelten totdat alle geur er af is.
Na 20 uur moet u een nieuwe wassmelt gebruiken, dus wacht tot de was afkoelt en stolt, duw het dan eruit en gooi het weg in een leeg conservenblik.

Laat de elektrische wax melt lamp of waxmeltbrander niet onbeheerd achter. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden en geen water toevoegen aan gesmolten was. Dit is geen voedsel, niet consumeren. Bij inslikken medische hulp inroepen. Bewaar uit de buurt van direct licht en gebruik altijd in een brander met een geschikte schaal voor de gesmolten was.


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand