Chakra massage olieBezig met laden...
1e chakra stuit massage olie 100ml
1e chakra stuit massage olie 100ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 1e chakra massage olie is 100% natuurlijk en gemaakt van 90% amandel olie, 10% jojoba olie en 2% 1e chakra olie met de geur van Sandelhout, Himalaya Ceder, Texas Ceder, Patchouli
€ 13,99 *
Prijs per stuk
2e chakra heiligbeen massage olie 100ml
2e chakra heiligbeen massage olie 100ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 2e chakra massage olie is 100% natuurlijk en gemaakt van 90% amandel olie, 10% jojoba olie en 2% 2e chakra olie met de geur van Ho-blad, Rozenhout, Palmarosa, Ylang Ylang, Patchouli, Geranium.
€ 13,99 *
Prijs per stuk
3e chakra zonnevlecht massage olie 100ml
3e chakra zonnevlecht massage olie 100ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 3e chakra massage olie is 100% natuurlijk en gemaakt van 90% amandel olie, 10% jojoba olie en 2% 3e chakra olie met de geur van palmarosa, sinaasappel, mandarijn en kaneel.
€ 13,99 *
Prijs per stuk
4e chakra hart massageolie 100ml
4e chakra hart massageolie 100ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 4e chakra massage olie is 100% natuurlijk en gemaakt van 90% amandel olie, 10% jojoba olie en 2% 4e chakra olie met de geur van Ho-blad, Rozenhout, Petitgrain, Palmarosa en Geranium.
€ 13,99 *
Prijs per stuk
5e chakra keel massageolie 100ml
5e chakra keel massageolie 100ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 5e chakra massage olie is 100% natuurlijk en gemaakt van 90% amandel olie, 10% jojoba olie en 2% 5e chakra olie met de geur van Ho-blad, Rozenhout, Lavendel en Geranium.
€ 13,99 *
Prijs per stuk
6e chakra derde oog massageolie 100ml
6e chakra derde oog massageolie 100ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 6e chakra massage olie is 100% natuurlijk en gemaakt van 90% amandel olie, 10% jojoba olie en 2% 6e chakra olie met de geur van Rozemarijn, Cajeput, Scharlei en Salie
€ 13,99 *
Prijs per stuk
7e chakra kruin massageolie 100ml
7e chakra kruin massageolie 100ml
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De 7e chakra massage olie is 100% natuurlijk en gemaakt van 90% amandel olie, 10% jojoba olie en 2% 7e chakra olie met de geur van Elemi, Rozemarijn, Laurier, Arveden, Wierook en Mirre.
€ 13,99 *
Prijs per stuk
Chakra massage olie set van de 7 chakra's
Korting -20%
Chakra massage olie set van de 7 chakra's
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
De Chakra massage oli├źn zijn 100% natuurzuiver en bestaat uit amandel en jojoba olie met de compositie olie van de chakra olie. Fijn om de chakra's weer in balans te krijgen.
€ 97,65 € 78,00 *
Prijs per stuk

Chakra massage olie

waarom chakra massage olie gebruiken

Chakra massage olie is een olie die speciaal ontworpen is voor gebruik tijdens chakra massages. Deze massageolie kan bijdragen aan het bevorderen van een gevoel van welzijn en ontspanning, wat helpt om stress en spanning te verlichten. Het kan ook helpen bij het loslaten van blokkades in de energiestroom, wat kan leiden tot verbetering van de algehele gezondheid en welzijn. 

Een ander voordeel van het gebruik van chakra massage olie is dat het kan helpen bij het balanceren van de chakra's. Dit is belangrijk omdat de chakra's verantwoordelijk zijn voor het reguleren van de energiestroom in het lichaam. Wanneer een of meer chakra's uit balans zijn, kan dit leiden tot fysieke, emotionele en spirituele problemen. Door gebruik te maken van chakra massage olie tijdens een massage, kunnen de chakra's in balans worden gebracht, waardoor de energiestroom wordt verbeterd en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam wordt gestimuleerd.

Als je op zoek bent naar een manier om je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren, kan chakra massage olie een geweldige optie zijn. Door het gebruik van deze olie tijdens een massage, kun je profiteren van de vele voordelen die het biedt, waaronder het bevorderen van ontspanning, het verlichten van stress en spanning, het helpen bij het loslaten van blokkades in de energiestroom en het balanceren van de chakra's. Dus waar wacht je nog op?
Probeer het eens uit en ontdek zelf hoe chakra massage olie jouw welzijn kan verbeteren!

massage olie voor de chakra's

Een chakra massage is een manier om de energiestromen in het lichaam in balans te brengen. Door gebruik te maken van chakra massage olie wordt de massage nog intensiever en effectiever. Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van chakra massage olie. Zo kan het helpen om spanning en stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

De ingrediënten die in chakra massage olie zitten, zijn afhankelijk van de specifieke olie. Er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals de chakra etherische oliën van Merlijn Wellness en plantaardige oliën van een mix met amandel en jojoba olie. De verhouding is 2% etherische olie en 90% amandel olie en 10% jojoba olie.
Deze ingrediënten hebben elk hun eigen werking op de chakra's en kunnen helpen om de energie in het lichaam weer in balans te brengen.

Het gebruik van chakra massage olie is heel eenvoudig. Breng de olie aan op de handpalmen en wrijf deze warm. Vervolgens masseer je de olie in op de plekken waar de chakra's zich bevinden. Dit kan bijvoorbeeld de buik, de borstkas of het voorhoofd zijn. Tijdens de massage kun je rustige en ronddraaiende bewegingen maken om de energiestromen te stimuleren.

Er zijn 7 verschillende chakra massage oliën verkrijgbaar, elk gericht op een specifieke chakra. Zo is er bijvoorbeeld olie voor de wortelchakra, de hartchakra of de kruinchakra. Het is belangrijk om de juiste olie te kiezen voor de chakra die je wilt behandelen. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen van chakra massage olie.
Je kunt er ook voor kiezen om de complete set te kiezen zodat je ze alle 7 hebt om elke chakra te behandelen.

De massage chakra olie van Merlijn Wellness

De massage chakra olie van Merlijn Wellness is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een goed en betaalbaar product. De olie is makkelijk in gebruik en gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat het product veilig maakt om te gebruiken.

Deze olie bevat essentiële oliën die speciaal zijn samengesteld voor elk chakra. Hierdoor kan de olie helpen bij het herstellen van de balans in het lichaam. De olie wordt geleverd in een handige fles met doseerpomp, waardoor je gemakkelijk de juiste hoeveelheid olie kunt gebruiken.

Deze massage chakra olie is geschikt voor gebruik tijdens massages, maar kan ook dagelijks worden gebruikt als aromatherapie. Het kan helpen om stress te verminderen en een gevoel van rust en ontspanning te bevorderen. Kortom, de massage chakra olie van Merlijn Wellness is een geweldige manier om jezelf te verwennen en je lichaam in balans te houden.
 


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand