Holy Lama Huidolie

Holy Lama huidolie

Naast de ayurvedische masseolie van Holy Lama kan deze ook goed gebruikt worden als een huidolie
Door de voedende ingrediënten is echt fijn om met deze natuurlijke olie je lichaam zachtjes in te masseren zodat je huid de olie goed kan opnemen.

Producten holy lama naturals
De producten van Holy Lama zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarbij het gebruik van agressieve chemicaliën of synthetische stoffen wordt vermeden. Waar mogelijk worden duurzame materialen gebruikt voor de verpakkingen. Het productieproces leidt tot minder dan 1% afval en het afval wordt gebruikt als brandstof of veevoer, dus de ecologische voetafdruk is uitzonderlijk laag!

Grondstoffen
De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van de holy lama lichaamsverzorgings producten zijn hoofdzakelijk afkomstig van lokale boeren in Kerala en de rest van India, voortbouwend op meer dan zeven decennia van sterk gevestigde relaties met boeren.
Het bedrijf werkt volgens een 'no-credit'-principe, wat betekent dat alle boeren en leveranciers van grondstoffen onmiddellijk worden betaald. De fabriek betaalt eerlijke lonen aan het personeel en eerlijke prijzen aan de boeren.

Vrouwen onderneming
Holy Lama Naturals wordt in Kerala (India) erkend als een door de overheid goedgekeurde onderneming voor vrouwen, waar meer dan 80% van de fabrieksarbeiders vrouwen zijn. De meeste komen vanuit een achtergestelde positie (bv. weduwe of verlaten door hun partner).


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand