Maroma Men productenBezig met laden...
Maroma men cedar lavender zeep
Maroma men cedar lavender zeep
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Maroma men cedar & lavender zeep is 100% natuurlijk en geschikt voor alle huidtypen, zowel gezicht als lichaam, de huid wordt diep gereinigd, gehydrateerd en fris geparfumeerd.
€ 6,99 *
Prijs per stuk
Bekijk
Maroma men olibanum citrus zeep
Maroma men olibanum citrus zeep
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Maroma men olibanum & citrus zeep is 100% natuurlijk en geschikt voor alle huidtypen, lichte scrub door de gemalen walnootschillen, de huid wordt diep gereinigd, gehydrateerd en fris geparfumeerd.
€ 6,99 *
Prijs per stuk
Bekijk
Maroma men patchouli  orange zeep
Maroma men patchouli orange zeep
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Maroma men patchouli & orange zeep is 100% natuurlijk en geschikt voor alle huidtypen, de huid wordt diep gereinigd, gehydrateerd en fris geparfumeerd.
€ 6,99 *
Prijs per stuk
Maroma men tonka vetiver zeep
Maroma men tonka vetiver zeep
ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ ţá║ (0)
Maroma men tonka & vetiver zeep is 100% natuurlijk en geschikt voor alle huidtypen, de huid wordt diep gereinigd, gehydrateerd en fris geparfumeerd.
€ 6,99 *
Prijs per stuk

Maroma Men

De maroma men producten zoals de zeep en parfum is 100% natuurlijk, dierproefvrij en gemaakt met respect voor het millieu 

Maroma is niet alleen een naam maar een verbintenis om de puurste, gezondste producten te produceren en iedereen te informeren over waarom het zo belangrijk is om Maroma men te gebruiken.

Maroma streeft ernaar om ecologisch duurzaam te zijn en het leven van 6 miljard mensen en dieren te verbeteren, terwijl zij ook liefdadig zijn en iets terugdoen voor onze wereldwijde gemeenschap
 

Maroma is bijzonder gevoelig voor milieukwesties en zet zich in om de natuurlijke hulpbronnen van de planeet te helpen beschermen.

  • Afval wordt sterk geminimaliseerd: onze gebruikte blikken, kartonnen dozen, glasafval en plastic worden gescheiden en voor recycling gegeven aan een bedrijf dat ze maandelijks komt ophalen.
  • Er is geen afvalparfum omdat het wordt hergebruikt totdat het op is.
  • Ons afvalwater filteren we met inweekputten voordat het in de grond wordt opgenomen.
  • De meeste ingrediënten in de producten en verpakkingen van Maroma zijn recyclebaar en van nature overvloedig aanwezig of afkomstig uit hernieuwbare bronnen. We zijn constant op zoek naar materialen met een minimale impact op het milieu.
  • De producten zijn dierproefvrij en nooit op dieren getest. De meeste zijn veganistisch (slechts enkele bevatten honing).
  • Ze hebben verlichting op zonne-energie.
  • Auroville is een van de eerste steden die zijn elektriciteitsverbruik volledig compenseert door windenergie van eigen krachtwindmolens die zijn geïnstalleerd door de Auroville-eenheid Varuna aan het net te leveren.

Pergibiedmeer.nl heeft gekozen voor de producten van maroma men omdat wij het belangrijk vinden om sociaal en maatschappelijk te ondernemen


Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand