mala ketting chakra rudraksha Mala ketting chakra rudraksha 108 kralen
mala ketting chakra rudraksha Mala ketting chakra rudraksha 108 kralen
Mala ketting chakra rudraksha 108 kralen
0 Review | Review toevoegen
Mala met chakra en rudraksha kralen 0.8 cm, rudraksha betekent tranen van┬áLord Rudra┬á(Lord Shiva's), Rudraksha is een natuurlijk materiaal, de kleur van de mala kan dus van nature vari├źren.

Verzendkosten

ÔéČ┬á4,99

Verwachte levertijd

2 week(en)

ÔéČ┬á14,99 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Het aantal Pergipuntjes dat je voor dit product ontvangt is 14
Variatie: Mala ketting chakra rudraksha 108 kralen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mala ketting chakra rudraksha 108 kralen

Mala Ketting chakra en rudraksha 108 kralen wordt ook wel boeddhistisch gebedensnoer of kralensnoer genoemd en wordt gebruikt bij het zeggen of zingen van mantra's
Rudraksha is een samengesteld woord uit het Sanskriet dat bestaat uit de Rudra en akß╣úa . Rudra is een van Lord Shiva's vedische namen en Akß╣úa betekent 'tranen'. Dus het betekent tranen van Lord Rudra ( Lord Shiva's )

De 7 chakra edelstenen zijn
Amethist, Lapis lazuli, Sodaliet, Groene Aventurijn, Gele Jaspis, Carneool, Rode Jaspis.

Afmeting kralen is 0.8 cm
Lengte 57 cm met kwast

Er zijn andere bronnen zoals Satguru Sivaya Subramuniyaswami en Kamal Narayan Seetha die Akß╣úa als oog beschrijft. Dus de betekenis van Rudraksha kan ook worden gevormd als "Oog van Heer Shiva " of "Oog van Rudra ". 

Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (katholiek bidsnoer). Kralen gemaakt van (half)edelstenen, parels, bodhizaden of hout zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke. Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

De mala gepolijste Rudraksha 108 kralen wordt gebruikt voor het reciteren of zingen van mantra's. Het getal 108 is het ideale getal voor alle doeleinden. Het is belangrijk dat onze gedachten zuiver zijn tijdens het reciteren of zingen van de mantra. Mantra is het praktische gebruik van geheime krachten die ons vooruit helpen. Mantra is een verzameling van letters uit het alfabet. Het effect wordt bereikt door de herhaling van de mantra; dit wordt dieper naarmate men langer reciteert. Van wezenlijk belang is de klank die wordt voortgebracht bij het reciteren. Deze klank produceert en creëert een unieke spirituele indruk in de persoon die reciteert. Er wordt gezegd dat een mantra als een mens is; men dient verschillende stadia te doorlopen voordat het werkelijke effect wordt bereikt: "zuivering van mentale indrukken". Er zijn verscheidene mantra's die hun potentiële kracht in zichzelf hebben; deze mantras mogen alleen overgedragen te worden van Meester op ingewijde. Dit zijn de zogenoemde "Siddha Mantra's".

Mala ketting chakra rudraksha 108 kralen kopen bij Pergibiedmeer.nl in Zenderen

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand