Webwinkel Keurmerk

Wat is de meest effectieve en schone manier van wierook branden?

Aromafume wierookblokjes is as vrij, heeft minimale rook, is niet toxisch, en heeft een geweldige aroma.

Het is een simpele manier van wierook branden met behulp van een speciaal vervaardigde wierookgeur verdamper (Exotic Incense Diffuser). Deze zorgt voor een schone, niet toxische verdamping van de wierookaroma’s die in het blokje zijn verwerkt.

Dit creëert een aangename en langdurige milde geur, de sterkte van de geur bepaal jezelf!! Blaas het waxinekaarsje uit wanneer de geur voor jou sterk genoeg is... voor iedereen is dat anders.

Op welke manier zijn de aromafume wierookblokjes te gebruiken? 

Voor het beste resultaat adviseren wij om de Aromafume wierookblokjes te gebruiken met de Exotic Incense Diffuser. 

* Plaats de Exotic Incense Diffuser op de onderzetter.
* Steek een waxinelichtje aan.
* Leg maximaal 1 wierookblokje op het koperplaatje.
* Het wierookblokje brandt zo’n 45-60 minuten. De diffuser wordt heet, raak het niet aan!
* Blaas het waxinelichtje daarna uit en laat de diffuser afkoelen.
* Het wierookblokje wordt diepzwart en hard na gebruik. Het blokje smelt niet.
* Het blokje kan bij het biologisch afbreekbaar afval.

Elk wierookblokje bevat een schat aan natuurlijke ingrediënten zoals aromatische houtsoorten, exotische bloemen, natuurlijke extracten van boomschors en bomen, harsen, bladeren en bloemsoorten. De geur-oliën die verwerkt worden bij de productie van wierookblokjes voldoen volkomen aan de IFRA-eisen en de oorsprong ervan is steeds verantwoord (www.ifraorg.org).

De Exotic Incense Diffuser is specifiek ontworpen om de juiste temperatuur te krijgen voor het verspreiden van de geuren van de Aromafume wierrookblokjes. Let op! Andere geurverdampers en/of wierookbranders zijn niet geschikt!  2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   

Aromafume wierookblokjes worden vervaardigd door een Indiaas familiebedrijf uit 1900. Al 5 generaties lang, van vader op zoon, maakt deze familie wierook en parfumerie producten volgens een geheim recept. Het gaat hier om de combinatie van de eeuwenoude kunst van met de hand vervaardigde natuurlijke wierook met diverse geuren uit deze tijd.

Traditioneel was India de bakermat van de handelsroute voor specerijen en wierookhars (olibanum), met een sterke historische band met wierook. Vervolgens kwamen diverse natuurlijke kruiden en specerijen onze kant op. Onze voorvaderen hadden een goed inzicht in de achtergronden van de verschillende geur-ingrediënten die toegepast worden door Ayurvedische therapeuten. De onderlinge samenhang tussen de specerijenhandel en Ayurvedische principes zorgden voor een uitwisseling van kennis, en in het bijzonder voor de ontwikkeling van veel traditionele wierooksoorten.

Wij hebben een groot assortiment Aromafume wierookblokjes. 


Laatst bekeken producten


| Meer

Onze website gebruikt cookies uitsluitend om het bezoek te meten, we slaan géén persoonlijke gegevens op.