offerschaal offerschaal 8 tibetaanse voorspoedsymbolen
offerschaal offerschaal 8 tibetaanse voorspoedsymbolen
Offerschaal keramiek 8 voorspoedsymbolen 17.5cm
0 Review | Review toevoegen
houder kan afwijken van de foto.

Verzendkosten

ÔéČ┬á4,99

Standaard levertijd

1-2 werkdagen na besteldatum

ÔéČ┬á24,99 *
ÔéČ┬á19,99 *
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Het aantal Pergipuntjes dat je voor dit product ontvangt is 19
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze offerschaal met de 8 Tibetaanse voorspoedsymbolen kan worden gebruikt voor het offeren van fruit, mineralen en andere heilige objecten. Deze offerschaal wordt meestal neergezet op een meditatieve plek in de woning of op een altaar.
De betekenis van de 8 voorspoedsymbolen:
De parasol symboliseert de bescherming van de Dharmavoorvoelende wezens tegen de verschroeiende zonnestralen(van het lijden). De Dharma behoedt hen voor ziekten, obstakels, ongelukken, boze geesten etc. Ook symbool voor de verfrissing van de schaduw van positieve daden.

De gouden vissen staan oorspronkelijk voor de rivieren de Ganges en Yamuna in India, maar nu een algemeen symbool voor voorspoed. Verder dat voelende wezens die Dharmabeoefenen niet bang hoeven zijn om te verdrinken in de oceaan van lijden, en zich vrij zullen kunnen bewegen als vissen in het water.

De vaas met schatten;staat voor de rijkdom van de boeddhistische leer maar ook voor lang leven, rijkdom, voorspoed, kortom van alles wat goed is voor de mens in het domein van het tijdelijke en het spirituele.

De lotus zij symboliseert veel aspecten van het spirituele pad:hij groeit vanuit de modder(de kringloop van het bestaan)en verschijnt schoon aan het oppervlak(zuivering)en geeft een prachtige bloem(de verlichting).
De knoppen staan voor een ieders potentieel voor de verlichting.

De rechtsdraaiende schelp (gebruikt als hoorn); symboliseert de diepe klank van de Dharma, de Leer van Boeddha, die alle voelende wezens wekt uit hun slaap van onwetendheid en hen aanspoort om hun eigen welzijn en dat van anderen na te streven.

De oneindige knoop deze stelt de onderlinge afhankelijkheid van alles voor, vooral van de beoefening van de Dharma en van de steun die dit aan de samenleving geeft. 
Zonder begin of einde, stelt hij ook de eindeloze wijsheid van de Boeddha voor.

Het overwinningsbanier deze symboliseert de overwinning op negatieve activiteiten en belemmeringen verricht door lichaam, spraak en geest. Het banier getuigt van de volledige overwinning van de Dharma op de krachten van het kwade in onszelf.

Het Dharmawiel dit symboliseert het in beweging zetten van de Dharma, oftewel de Leer van de Boeddha en de verspreiding ervan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand