Yoga acupressuur mat

Yoga-acupressuur-mat
Acupressuur mat en hoofdkussen

Acupressuur yogamat, Indisch spijkerbed, Yantra mat, Shakti Mat, spijkermat, theramat of spike mat zijn allemaal namen voor één hetzelfde voorwerp: een moderne spijkermat. Deze mat is gemaakt van duizenden plastic spikes of acupressuur punten met het doel om een diep gevoel van ontspanning te verspreiden en symptomen als rusteloze slaap, stress, slapeloosheid, hoofdpijnen, slechte bloedcirculatie en rug- en nekpijn te verminderen. De acupressuur punten stimuleren de zenuwuiteinden en de bloedsomloop van het lichaam. De eerste keer dat je op de mat ligt zul je waarschijnlijk wat ongemak ervaren. Als je lichaam ontspant, zodat je lichaamsgewicht evenwichtig wordt verspreid over de mat, zal het scherpe gevoel snel worden vervangen door een comfortabel gevoel of een natuurlijke high. De mat is geschikt voor verlichting van hoofd- en spierpijn, meer innerlijke rust, meer energie, diepe ontspanning en een betere nachtrust.

Niet gebruiken:
* Bij bloedstollingsproblemen, hartproblemen en/of gebruik van bloedverdunnende middelen.
* Bij huidproblemen op de plekken waar de spijkermat gebruikt wordt.
* Bij zwangerschap; raadpleeg een arts/verloskundige alvorens gebruik te maken van de spijkermat.


 


Bezig met laden...
Acupressuur mat - Spijkermat zwart
Acupressuur mat - Spijkermat zwart
(0)
De acupressuur mat stimuleert de aanmaak van de lichaamseigen geluks- en tevredenheidshormonen Endorfine en Oxytocine. Door deze stoffen verminderen pijnklachten en spanningen.
€ 37,99 *
Prijs per stuk
Bekijk
Spijkermat Acupresure nek kussen oranje met boeddha
Spijkermat Acupresure nek kussen oranje met boeddha
(0)
Dit spijkerkussen stimuleert de aanmaak van de lichaamseigen geluks- en tevredenheidshormonen Endorfine en Oxytocine. Door deze stoffen verminderen pijnklachten en spanningen.
€ 28,95 *
Prijs per stuk
Bekijk
Spijkermat Acupresure shakti mat oranje met boeddha
Spijkermat Acupresure shakti mat oranje met boeddha
(0)
Dit spijkermat stimuleert de aanmaak van de lichaamseigen geluks- en tevredenheidshormonen Endorfine en Oxytocine. Door deze stoffen verminderen pijnklachten en spanningen.
€ 39,99 *
Prijs per stuk

Endorfine en oxytocine

De mat zal een kalmerende warmte creëren door de toegenomen bloedcirculatie, een natuurlijke respons op de spikes. Omdat het lichaam gevoelens van pijn ervaart, worden de ‘feel good’ hormonen, endorfine en oxytocine vrijgeven. Endorfines zijn de natuurlijke pijnstillers in je lichaam en zullen pijntjes en spanning door het gehele lichaam verzachten. Oxytocine wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd en geeft je een gevoel van euforie, plezier en energie. De spike mat is een geweldig hulpmiddel voor meditatie, omdat het zorgt voor een diepe ontspanning, een vredig gevoel en rust. Daarnaast zal de toegenomen bloedcirculatie de bloeddruk verlagen en de opname van voedingsstoffen verbeteren. Een goede doorstroming van energie is de basis van een goede gezondheid, omdat het lichaam en geest in balans houdt.


Laatst bekeken producten


| Meer

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand