Edelsteen waterstaaf "Shungite"
Reviews | Review toevoegen

Verbinding met Moeder Aarde ondersteunt door bergkristal, dat resulteert in helderheid, zelfbewustzijn en een gebalanceerde energie huishouding.

Verzendkosten

€ 3,95 

Normale levertijd

1 -2 werkdagen na bestelling

€ 19,25
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

De Edelsteen waterstaaf shungit bevat:
Verbinding met Moeder Aarde ondersteunt door bergkristal, dat resulteert in helderheid, zelfbewustzijn en een gebalanceerde energie huishouding.
Verpakt in kartonnen omhulsel, inclusief flyer.
Edelsteenwater met behulp van de edelstenen glasbuis 
Plaats de goed afgespoelde glasbuisvoorzichtig in een karaf met *water. Na 15 - 30 minuten is het edelsteenwater gebruiksklaar, de informatie van de edelstenen is dan voldoende opgenomen in het water. Je kunt voortdurend water toevoegen aan de karaf. De edelstenen zijn bij voorkeur fairtrade en zijn gemmologische goedgekeurd (GKS seal). Edelsteenwater kan voor diverse toepassingen gebruikt worden. Aan het badwater toevoegen, om te drinken, als mondwater, in een verstuiver voor reiniging van ruimtes, aura en meridianen. Hildegard von Bingen bedacht vele toepassingen voor edelsteenwater. Edelsteenwater oefent effect uit op lichamelijk, geestelijk, mentaal en psychisch niveau. Omdat het edelsteenwater een tijdje in je lichaam aanwezig blijft werkt edelsteenwater vaak sneller en intensiever dan uitwendig aangebrachte edelstenen op de huid. Disclaimer: Er kan echter geen enkele wetenschappelijke claim worden ontleent aan edelsteenwater. *Gebruik geen mineraalwater. Strik de staaf vast aan de karaf om breuk te voorkomen. 

Review toevoegen

Fijn dat je een revieuw hebt gegeven, dat waarderen wij enorm.
Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Onze website gebruikt cookies uitsluitend om het bezoek te meten, we slaan géén persoonlijke gegevens op.
Na het succes van 2017 doen we het ook in 2018!!
Vrijdag 23, Zaterdag 24, en Zondag 25 november extra korting op heel veel artikelen.