Webwinkel Keurmerk
CD Osho - Chakra breathing meditation
CD Osho - Chakra breathing meditation
0 Reviews | Review toevoegen

Deze actieve meditatie gebruikt een snel ritme van diep ademhalen en lichaamsbewegingen om de chakra's te openen. Zeer krachtige techniek die veel emotionele blokkades kan doorbreken. Doe deze meditat

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 19,00 *
€ 15,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal Pergipuntjes dat u voor dit product ontvangt is 15
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

music by Kamal
The Osho Chakra Breathing meditation can help you to become aware of and experience each of the seven chakras. This meditation is active and uses deep rapid breathing and body movement, accompanied by musical sounds to open and bring awareness and vitality to the chakras.

Eerste fase: 45 minuten chakra-ademhaling
Sta goed in balans, met licht gebogen knieën, de voeten zo wijd uit elkaar als je schouders breed zijn en je lichaam los en ontspannen. Doe je ogen dicht, houd je mond open en adem snel, regelmatig en diep in je eerste chakra en breng al je aandacht naar je onderbuik. Forceer niet, maar adem in een ritme dat geschikt voor je is en dat je in staat laat op al je gevoelens en emoties te letten.
Bij het geluid van de gong ga je naar het tweede chakra en bij iedere gongslag verder met de diepe ademhaling naar het volgende chakra. Voer bij de overgang naar het volgende chakra het ritme geleidelijk steeds hoger op, zodat je in het zevende chakra tweemaal zo snel ademt als in het eerste. Het helpt bij deze ademhaling je lichaam vrij te laten bewegen - schudden, rekken, met het bekken schokken, en je handen te laten gaan zoals ze willen, maar laat je voeten op dezelfde plaats. Als je je voeten en knieën en heupen en overige gewrichten laat werken als veren, zal er een harmonische en ontspannen beweging in je diepe ademhaling ontstaan, waarbij al je aandacht vrij is om te letten op wat er zich in je chakra's afspeelt.
Na in het zevende chakra te hebben geademd hoor je drie gongslagen. Dit is het teken om weer met je ademhaling en je aandacht langs elk van de chakra's naar beneden te gaan. Je ademhaling wordt weer langzaamaan rustiger, en je laat de energie rustig naar beneden vloeien langs het hele spectrum van het hoogste tot het laagste chakra, als langs de zeven kleuren die samen de regenboog vormen. Deze reis naar beneden duurt ongeveer twee minuten, waarbij je je intuïtie volgt hoe lang je in elk van de chakra's wilt ademen. Blijf dan even stilstaan voordat je de hele cyclus nog een keer doorloopt. Gedurende de vijfenveertig minuten ga je drie keer op en neer, waarbij het belangrijk is de adem niet te forceren, ook niet als je in het begin niets van de chakra's kunt voelen. Blijf rustig in de richting van de chakra's ademen en sta je opmerkingsvermogen toe zich geleidelijk met deze subtiele energieën vertrouwd te maken.

Tweede fase: 15 minuten
Blijf, als de derde cyclus is afgelopen, stil met gesloten ogen zitten. Concentreer je aandacht nergens op, maar blijf getuige van alles wat zich in je afspeelt. Veroordeel niets.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Genre
meditatie muziek
Artiest
Kamal
Nummers
Track 1: First Stage time 45:00 min. Listen
Track 2: Second Stage time 15:00 min. (silence and gong)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Onze website gebruikt cookies uitsluitend om het bezoek te meten, we slaan géén persoonlijke gegevens op.