Yogastyles producten

Foto
Wij hebben voor de producten van Yogastyles gekozen omdat het het meest complete yoga en meditatie merk van de Benelux is.

Alle artikelen zijn met respect voor mens en milieu gefabriceerd.
Goede voorbeelden zijn de meditatiekussens van gecertificeerd biologisch katoen en de TPE yogamatten die 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar zijn.

YogaStyles heeft een nieuwe generatie TPE yogamatten.
De nieuwe yogamatten hebben een wereldwijd patent op hun TPE technologie.
TPE staat voor Thermal Plastic Elastomer. TPE is 100% EKO-vriendelijk en 100% recyclebaar. YogaStyles yogamatten zijn vrij van PVC en chloor en bestaan uit 100% TPE.
Veel producenten uit China verkopen TPE matten die slecht voor een deel uit TPE bestaan. U herkent deze matten meestal aan de lage verkoopprijs.

Het past niet meer in het hedendaagse tijdsbeeld dat yogi’s yoga beoefenen op milieuonvriendelijke yogamatten.
Kenmerken van een Yogastyles Tpe yogamat:
* een gesloten celstructuur
* waterafstotend en warmte isolerend
* superieure grip
* veerkrachtig en dempend

De meditatiedekens zijn gemaakt van 100% acrylic wool en voelen heerlijk zacht aan. Ze zijn 210 cm lang en 110 cm breed waardoor we er heerlijk "in kunnen kruipen" en lekker warm blijven tijdens de eindontspanning of een lange meditatiesessie.
Tevens kunnen ze als woonaccessoire worden gebruikt als een heerlijk dekentje op de bank of als beddensprei.

En voor wie de uitdaging aan durft om meer tot rust te willen komen en daardoor wil ont-stressen zijn er de spijkermatten ook wel acupressuur matten.
Let wel op dat deze niet geschikt zijn voor gebruikers van bloedverdunners en mensen met ernstige huidaandoeningen en als je zwanger bent of borstvoeding geeft. In geval van twijfel raadpleeg altijd eerst je huisarts.
 


| Meer

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand