Reiki technieken, de mooiste van Walter Lübeck, Frank Arjava Petter

de mooiste reiki technieken
Reiki technieken, de mooiste van Walter Lübeck, Frank Arjava Petter
0 Reviews | Review toevoegen

Reiki stroomt natuurlijk, altijd, ook zonder onze hulp of toedoen Met behulp van de juiste aanwijzingen stroomt het echter wel gerichter.

Verzendkosten

€ 3,99 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen na besteldatum

€ 19,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Pergipuntjes dat je voor dit product ontvangt is 19
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De mooiste Reiki technieken
Reiki stroomt natuurlijk, altijd, ook zonder onze hulp of toedoen 
Met behulp van de juiste aanwijzingen stroomt het echter wel gerichter. Daarbij helpen natuurlijk speciale technieken. De mooiste Reiki-technieken zijn zeer behulpzaam om direct en effectief met Reiki te kunnen werken. De in dit boek beschreven technieken zijn zeer actueel en voor een groot deel voor het eerst openbaar gemaakt.

De wereldwijd bekende en erkende Reiki-meesters Walter Lübeck en Frank Arjava Petter introduceren westerse Reiki-technieken en bieden iedereen die zich met Reiki bezighoudt waardevol gereedschap om Reiki gericht en effectief voor heling en bescherming toe te passen.
In dit boek worden technieken voor de eerste, de tweede en de derde graad besproken. Bij de eerste graad ontwaken we en nemen wij verantwoording voor onszelf en onze daden; hier staan het lichaam en de Reiki-zelfbehandeling op de eerste plaats. De tweede graad leert de technieken van genezing op afstand; karma- en affirmatiewerk wijzen ons de juiste richting. Bij de derde graad, de 'Meester-graad', gaat het om het ervaren van onszelf als deel van het 'Grote Al' en het ontplooien van ons kosmisch bewustzijn. 

'Het is ons doel om met dit boek werkzame, in het dagelijks leven nuttige en veelzijdig toepasbare Reiki-technieken te introduceren en zowel de theorie als de praktijk ervan duidelijk zichtbaar te maken. Hierdoor kan iedereen zelf de gewenste of meest geschikte techniek bepalen of zich tot innerlijke ontwikkeling laten inspireren en tegelijkertijd veel wetenswaardigheden over energiewerk met Reiki en spirituele heling in het algemeen tot zich nemen'.


Auteur: Walter Lübeck, Frank Arjava Petter
Formaat: 17 x 24 cm
Uitvoering:Paperback
Pagina's:224
ISBN:9789063785741

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Meest bekeken producten

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand