Reiki handboek, het grote van Walter Lübeck

het grote reiki handboek
Reiki handboek, het grote van Walter Lübeck
0 Reviews | Review toevoegen

Het waardevolste van de Kosmische Levenskracht Reiki is dat het ons in staat stelt door middel van de uitstraling van Reiki-energie ons innerlijke zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar t

Verzendkosten

€ 3,99 

Verwachte levertijd

1 week(en)

€ 19,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal Pergipuntjes dat je voor dit product ontvangt is 19
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het Grote reiki handboek
Reiki herstelt het oorspronkelijke evenwicht tussen psychische en lichamelijke functies


Het waardevolste van de Kosmische Levenskracht Reiki is dat het ons in staat stelt door middel van de uitstraling van Reiki-energie ons innerlijke zelf en ons uiterlijk gedrag in harmonie met elkaar te brengen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen zich van Reiki-inwijdingen en het Reikigenezingsproces bedienen om het oorspronkelijke evenwicht tussen hun psychische en lichamelijke functies te herstellen.
Het Grote Reiki Handboek behandelt niet alleen de toepassing en werking van Reiki-energie uitvoerig, maar verleent tegelijkertijd een extra dimensie aan het Reiki-ervaringsproces door in te gaan op de subtiele veranderingen in ons zielenleven wanneer wij bezig zijn met de Reikiposities en het openbloeien ervaren van het volmaakte stelsel van fijnstoffelijke energieën, dat elk innerlijk leven onderling verbindt.

Reiki-meester Walter Lübeck combineert de Kosmische Levenskracht met extracten van planten, homeopathische medicijnen, kristallen en geuren enz. Het blijkt dat het samenwerken van Reiki-energie met bekende genezende stoffen het therapeutische effect aanzienlijk kan verbeteren en versnellen.
Door deze combinatie is Het Grote Reiki Handboek zowel voor leken als therapeuten een van ervaring en wijsheid getuigende handleiding om gewetensvol met Reiki om te gaan en mee te beleven dat Reiki een onschatbare aanvulling is op de zachte geneeskunst.

Auteur:Walter Lübeck
Formaat:17 x 24 cm
Uitvoering:Paperback
Pagina's:224
ISBN:9789063782276

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Meest bekeken producten

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand