Reiki, de weg van het Hart van Walter Lübeck

reiki de weg van het hart
Reiki, de weg van het Hart van Walter Lübeck
0 Reviews | Review toevoegen

Reiki - De Weg van het Hart is het eerste boek dat de veranderingen per graad gedetailleerd beschrijft en uitlegt hoe in de loop van de derde graad de leerling zelf tot Reiki-meester uitgroeit

Verzendkosten

€ 3,99 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen na besteldatum

€ 19,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Pergipuntjes dat je voor dit product ontvangt is 19
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

Reiki, de weg van het Hart
Liefde, persoonlijke groei en gezondheid harmonisch beleven 

Reiki behoort tot de geliefdste methoden van genezen, ontspannen en zelfverwerkelijking. Reiki bestaat uit een drie-graden-systeem waarin de kennis en kracht doorgegeven worden die nodig zijn om de gewenste geestelijke en lichamelijke transformatie tot stand te brengen.Reiki - De Weg van het Hartis het eerste boek dat de veranderingen per graad gedetailleerd beschrijft en uitlegt hoe in de loop van de derde graad de leerling zelf tot Reiki-meester uitgroeit, waarna hij of zij op zijn beurt de verworven inzichten en gaven voor anderen kan gebruiken en doorgeven. De Reiki-inwijdingen scheppen voorwaarden om de noodzakelijke en onvermijdelijke zelfwerkzaamheid met waardevol gereedschap te verrichten en bieden bovendien een uitstekende energetische bescherming.
Reiki - De Weg van het Hart beschrijft de inwijdingsweg door de drie Reiki-graden, toont welke ervaringen we kunnen verwachten en hoe ons leven kan veranderen door het contact met de Reiki-energie. 
Reiki - De Weg van het Hart biedt dan ook een uiterst effectieve methode om liefde, persoonlijke groei en gezondheid harmonisch te beleven.

Walter Lübeck geeft een compleet overzicht, controlelijsten en oefenprogramma's voor de verschillende Reiki-graden met al hun bijzonderheden.
Hij laat zien hoe de Reiki-energie in alle levensfasen succesvol kan worden toegepast.
Reiki - De Weg van het Hart is een boek voor iedereen die zich de vele spirituele ontwikkelingsmogelijkheden die Reiki biedt eigen wil maken.

Auteur:Walter Lübeck
Formaat:17 x 24 cm
Uitvoering:Paperback
Pagina's:200
ISBN:9789063782405

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Meest bekeken producten

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand