Doreen Virtue is spiritueel psycholoog en werkt met engelen in haar boeken en haar workshops. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft verschillende psychologische klinieken opgericht, die zijn gespecialiseerd in vrouwenzaken. Zij heeft meer dan twintig boeken over engelen, chakra's, nieuwetijdskinderen, gezondheid en voeding op haar naam staan, waaronder Gesprekken met engelen .

Zij is regelmatig te gast bij Oprah en andere grote Amerikaanse tv-shows en ze schrijft columns in meer dan vijftien tijdschriften.

Doreen Virtue, vooral bekend om haar vele prachtige kaartensets is zeer productief. Zowel in haar kaarten als in haar vele boeken en andere werken is het contact met Begeleiders, Engelen en/of de Andere Wereld haar uitgangspunt danwel thema. Zeer integer en alles in een prachtige vormgeving

Doreen richt zich op het ontvangen van berichten van de engelen voor allerlei zaken waar mensen moeite mee kunnen hebben. Door helende berichten kan je een volledig ander inzicht krijgen in een situatie en er daardoor veel beter mee omgaan. De berichten richten zich op alle gebieden van je leven, of dit nu je spirituele pad is. Het omgaan met nieuwetijdskinderen, verdriet, werk, hoe engelen ons in de materiële wereld kunnen helpen of ook zoek geraakt voorwerpen helpen terug te vinden. Het behandelt ook onderwerpen als bescherming, affirmaties, kristallen en nog veel meer.


 
| Meer

Geen producten
Onze website gebruikt cookies uitsluitend om het bezoek te meten, we slaan géén persoonlijke gegevens op.