Green Tree producten

Foto
Wij hebben gekozen voor het merk Green Tree omdat de producten die zij maken goed en betaalbaar zijn en gemaakt worden met goede en eerlijke grondstoffen!

Wat is de visie van de producten van Green Tree?
Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met de beste kwaliteit wierookgeurkaarsenroomspray'swaxmelts en geurolie uit India.
De oosterse tradities worden ook uitgedrukt in hun eigen spiritualiteit en alle producten staan dus voor rust en harmonie.

Wil je geurkaarsen of andere geur producten bestellen voor jezelf of voor jouw klanten? Dan ben je bij ons goed. Pergibiedmeer.nl heeft een uitgebreidt assortiment
Daarnaast levert Green Tree ook een prachtige kwaliteit en worden alle kaarsen op een speciale manier gemaakt, waardoor zij erg geschikt zijn voor meditatie of ontspanning. De producten van green tree worden op een zo natuurlijke mogelijke manier vervaardigd.

Het aanbod:
Er zijn ontzettend veel verschillende geurkaarsen en andere geurproducten die je online kunt bestellen in onze webwinkel of kan ruiken in onze fysieke winkel!
Maar we hebben hier een kort overzicht gemaakt van een aantal aroma’s die erg populair zijn:

Cinnamon Spice
Anti Stress
Buddha's Blessing
Sandalwood & Clove
Yoga
White Sage
Palo Santo

Elke geurkaars heeft zijn eigen speciale geur en is daarom perfect geschikt voor het creëren van rust en harmonie. De Yoga kaars is bijvoorbeeld zeer goed om aan te steken tijdens een yoga of meditatie sessie, en de Anti Stress is voor iedereen die thuis een rustige gemoedelijke sfeer wilt creëren om volledig te ontspannen, maar ze zijn ook perfect om andere minder aangename geuren te verdringen.


| Meer

Volg ons op social media

like onze Facebook pagina voor o.a winaktie's,  product van de maand