geurblokje rond
Geursteen rond
Reviews | Review toevoegen

De geurblokjes worden met de hand gemaakt door medewerkers met een verstandelijke beperking en kunnen onderling verschillen qua kleur en afwerking.

Verzendkosten

€ 3,95 

Normale levertijd

1-2 werkdagen na besteldatum

€ 2,50
Prijs per stuk

Voorraad : 15

Aantal: 
Bestellen

De geursteen is ontwikkeld om het toepassen van aromatherapie ook mogelijk te maken in ruimtes waar vuur niet gewenst is. De etherische olie wordt d.m.v. koudverdamping in de kamer verspreid en de geur kan zich net als bij het gebruik van olieverdampers optimaal ontwikkelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt:slaapkamer, kinderkamer, hotelkamer, badkamer, garderobe, kasten, auto, kortom op alle plaatsen kunt u met deze geursteen een aangename sfeer creëren. De geursteen bestaat uit twee gedeelten: Het onderstuk is zeer hoog gebrand en absoluut oliedicht. Het bovenstuk is poreus en absorbeert gemakkelijk de opgedruppelde etherische olie: 3 of 4 druppels etherische olie is doorgaans voldoende voor enkele dagen.
De geurblokjes worden met de hand gemaakt door medewerkers met een verstandelijke beperking en kunnen onderling verschillen qua kleur en afwerking.
 

Review toevoegen

Fijn dat je een revieuw hebt gegeven, dat waarderen wij enorm.
Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Onze website gebruikt cookies uitsluitend om het bezoek te meten, we slaan géén persoonlijke gegevens op.
Na het succes van 2017 doen we het ook in 2018!!
Vrijdag 23, Zaterdag 24, en Zondag 25 november extra korting op heel veel artikelen.